Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Biblioteca Serveis Préstec interbibliotecari

Préstec interbibliotecari

Préstec interbibliotecari

 

A través d'aquest servei podeu demanar documents d'altres biblioteques. La biblioteca us pot proporcionar mitjançant préstec interbibliotecari:

 

  • Bibliografia bàsica exhaurida, no disponible a la biblioteca del vostre centre, ni a la resta d'extensions.
  • Bibliografia complementària, no disponible a la biblioteca del vostre centre, ni a la resta d'extensions.
  • Altres documents que us siguin d'interès (articles de revistes, tesis, etc.) per a seguir els vostres estudis, sempre que la petició estigui acompanyada amb un document que acrediti la seva vinculació amb els estudis.

 

 

En cap cas es proporcionarà, a través d'aquest servei, bibliografia bàsica d'imminent publicació, ja que, tret de situacions excepcionals, sempre es podrà trobar a les biblioteques de Nou Barris i/o de les extensions.

 

La petició de documents d'altres centres s'ha de fer en persona a les biblioteques . La persona interessada haurà de mostrar el seu carnet vigent d'estudiant de la UNED o qualsevol altre document que l'acrediti com a membre d'aquesta Universitat. Es poden demanar un màxim de tres llibres alhora .

 

Si heu sol·licitat un article de revista o una part d'un llibre, us farem arribar les fotocòpies. Si heu demanat un document original (llibre, vídeo, tesi doctoral, etc.), el podreu consultar a la biblioteca.

 

Podeu demanar el cost i el temps d'espera aproximats de la vostra petició abans de fer la sol·licitud.

 

Si teniu algun dubte o suggeriment sobre aquest servei, ens el podeu fer arribar adreçant-vos en persona, per telèfon o per correu electrònic a les biblioteques.

 

Tarifes

 

La utilització del servei pot comportar una despesa que aniria a càrrec de l'usuari. El pagament es farà efectiu de forma fraccionada, de manera que es pagarà el 50% del l'import a l'hora de fer la sol·licitud del document i l'altre 50% quan us sigui lliurat. En els casos en què el document no pugui ser entregat, se us retornarà l'import pagat.

 

Peticions a la Biblioteca Central de la UNED i centres associats:
Préstec de llibres: 8,00 euros
Fotocòpies d'artícles: segons tarifes de cada centre/0,15 euros

 

Peticions fora de la UNED:
Segons tarifes de cada centre

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59