Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Cursos a la fresca 09/07/2018_Escape Room: Psicologia de les diferències individuals i de la personalitat.

09/07/2018_Escape Room: Psicologia de les diferències individuals i de la personalitat.

Les persones que participin en l’activitat tindran tres hores per trobar la manera de sortir de l’aula on estaran tancats. Per aconseguir-ho hauran de resoldre una sèrie de pistes, enigmes i proves que es basaran en el coneixement de les disciplines de la psicologia de les diferències individuals i de la personalitat. Per fer-ho caldrà treballar en equip, gestionar els nervis de la feina contrarellotge, buscar documentació en línia, consultar documents diversos i utilitzar l’enginy i la creativitat. El joc està inspirat en la novelette «El agente Flynn»

Lloc:

UNED- Santa Coloma de Gramenet

Recinte Torribera

c/Prat de la Riba, 171

08/921- Santa Coloma de Gramenet

Dates:

9 de juliol de 2018

Crèdits:

Aquest curs no concedeix reconeixement de crèdits

Programa:

dilluns, 9 de juliol

17:00 a 20:00 hores

Scape room

Inscripcions:

El preu de la inscripció és de 15€

Fes la teva inscripció.

Devolució de l'import de la inscripció: es farà la devolució de l'import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per qualsevol altra tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.

Ponent:

Jordi Navarro Montes, doctor en psicologia per la Universitat de Barcelona.Professor-tutor de la UNED a santa Coloma de Gramenet de les assignatures «Psicologia de les diferències individuals», «Psicologia de la personalitat» i «Fonaments d’investigació en psicologia»

Adreçat a:

Aquesta activitat es dirigeix a persones que vulguin passar una estona divertida simulant una Scape Room a base dels seus coneixements de la psicologia. Malgrat això, no cal tenir coneixements previs perquè les proves es basen en la recerca de la informació necessària, ni haver llegit la novel·la breu perquè es podrà utilitzar durant el joc.

Objectius:

Passar una bona estona gràcies a un joc de resolució de pistes i proves a l’estil d’una Scape Room amb l’objectiu de treballar coneixements científics de la psicologia en general i de les matèries «psicologia de les diferències individuals» i la «psicologia de la personalitat» en particular.

Metodologia:

L’activitat es realitzarà a través del treball en equip, tant en un grup únic, com en petits equips de treball que hauran de col·laborar amb l’objectiu compartit de sortir de l’aula en 3 hores. A partir de les proves a resoldre es treballaran els continguts. Les proves seran de diferents tipus: d’investigació, de resolució d’enigmes, de deducció, de recerca, d’investigació...

Més informació:

UNED- Santa Coloma de Gramenet

Recinte Torribera

c/Prat de la Riba, 171

08/921- Santa Coloma de Gramenet

info@santa-coloma.uned.es

Error
Hi ha hagut un error mentre es generava el portlet.

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59