Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Ciència Política i de l'Administració

Grau en Ciència Política i de l'Administració

Informació

El grau en Ciència Política i de l'Administració té com a objectius:

 • Transmetre un interès per l'aprenentatge de la Ciència Política i la Gestió Pública.
 • Conèixer la naturalesa i els mètodes aplicables a fi d'estudi juntament amb una perspectiva històrica del seu desenvolupament.
 • Reconèixer a la disciplina de Ciència Política i de l'Administració com parteix integrant de l'educació i la cultura.
 • Proporcionar una base sòlida de coneixements fonamentals en Ciència Política i Administració Pública i en Gestió pública així com d'habilitats pràctiques i aptituds necessàries per a l'exercici professional de la Ciència Política i la Gestió Pública en els seus diferents àmbits laborals.
 • Generar en el graduat un esperit crític d'anàlisi que li permeti valorar la importància dels seus coneixements en contextos polítics, socials i econòmics nacionals i internacionals.
 • Proporcionar als graduats els coneixements i les habilitats necessàries per prosseguir els seus estudis i recerques de postgrau en Ciència Política i Gestió Pública o en altres disciplines afins, facilitant així mateix la capacitat per emprendre treballs multidisciplinaris.
 • Proporcionar a l'estudiant instruments d'aprenentatge i recerca per dotar-li de major autonomia; i estimular la creativitat, capacitat de lideratge i vocació de servei públic, així com el compromís amb els drets humans, valors democràtics i respecte pels principis d'igualtat d'oportunitats i no discriminació.

 

   

  Horaris de tutories

  Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

  Horaris de tutories de 1r i 2n curs:

  Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59