Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Ciències Ambientals

Grau en Ciències Ambientals

Informació

Un dels objectius del Grau en Ciències Ambientals és la formació de professionals amb una visió generalista, multidisciplinària i global de la problemàtica ambiental, enfocada des de diversos sectors del coneixement, l'adequada formació en els aspectes científics, tècnics, econòmics i jurídics del medi ambient, de forma interdisciplinària.

També l'orientació específica cap a la conservació i gestió del medi ambient i els recursos naturals, la planificació territorial, la gestió i qualitat ambiental, sota la perspectiva de la sostenibilitat.

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r i 2n curs i de l'assignatura de Pràctiques en empresa:

 

Pràctiques: experimentals i professionals

 • Pràctiques experimentals: Consulta la relació total d'assignatures del grau en Ciències Ambientals amb pràctiques presencials

En les titulacions impartides per la Facultat de Ciències existeixen assignatures que porten associades pràctiques presencials. Quan aquestes pràctiques corresponen a assignatures de 1r i 2n curs dels graus, es realitzen en el Centre Associat en el qual l'estudiant està matriculat.

El centre de la UNED provincia de Barcelona, no ofereix pràctiques de les assignatures de 3r i 4t curs dels graus. Els estudiants han de seguir les indicacions de l'equip docent corresponent. Consulta la informació sobre la  borsa de viatge pels desplaçaments en concepte de realització de pràctiques.

Consulta el procediment de les pràctiques en el centre: informació general (pdf)

Consulta la proposta de calendari de pràctiques de laboratori per al curs 18-19

A mesura que es convoquin les pràctiques, s'habilitarà l'espai de cadascuna de les assignatures que es detallen a continuació, i al mateix temps el centre enviarà un correu electrònic a tots els estudiants matriculats, mentrestant les pràctiques estan pendents de convocatòria. Per tal de poder assitir a les pràctiques, l’estudiant s’haurà d’inscriure a: http://practicas.uned.es

Pràctiques presencials al centre Total hores pràctiques
Primer quadrimestre: resum calendari de pràctiques
61011012 Geologia I
8 h
61011029 Biologia I 8 h
61011041 Bases físiques del medi ambient 12 h
6101203- Diversitat vegetal 8 h
61012046 Ecologia I 8 h
Segon quadrimestre:
61011064 Geologia II 8 h
61011093 Bases químiques del medi ambient 9 h
61011070 Biologia II 4 h
61012112 Bases de l'enginyeria ambiental 18 h
61012081 Diversitat animal 6 o 8 h
61012052 Ecologia II 8 h
61012069 Tècniques instrumentals 12 h

Totes les pràctiques experimentals del Grau en Ambientals es faran a:

Campus del Baix Llobregat

Parque Mediterráneo de la Tecnología

Edificio ESAB (D4)

Esteve Terradas, 8 - Edificio D4

08860 – Castelldefels

On estem?

 

  • Pràctiques professionals: El Pla d'Estudis contempla en quart curs, una assignatura optativa de 5 ECTS denominada Pràctiques en Empresa. Per matricular-se en aquesta assignatura, l'alumne ha d'haver superat almenys 150 crèdits ECTS en assignatures del Grau. Consulta el procediment: 61014163 Pràctiques en empresa

     MOLT IMPORTANT: Comunicació amb el centre

     La web del Centre i el correu electrònic són les eines de comunicació entre el centre i l'estudiant.

     El correu electrònic que utilitzem per comunicar-nos amb l'estudiant és el que la UNED proporciona al matricular-se. Per accedir-hi és necessari entrar al Campus UNED amb l'identificador i la clau de la matrícula.

     Recomanem a tots els estudiants que us activeu el correu electrònic de la UNED perquè és on la universitat i el Centre enviarà comunicacions i informacions sobre tutories i les seves incidències, sobre els cursos virtuals, avisos de notes i altres comunicats institucionals.

     Important: activar-se el correu electrònic. Si voleu saber com fer-ho, i a més, voleu redirigir-vos els correus al vostre e-mail habitual consulteu aquestes instruccions o tutorial

     Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59