Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Criminologia

Grau en Criminologia

Informació

L'objectiu general del grau és subministrar una formació criminològica integral sobre la delinqüència i el sistema de justícia penal.
Com a objectius especifics d'aprenentatge podem esmentar la capacitació dels graduats en Criminologia per la UNED a les següents àrees:

  • Formació bàsica integral sobre les respostes estatals a la criminalitat, així com sobre el funcionament del sistema de justícia penal
  • Assessorament a l'Administració Pública i actuació en el si de la mateixa per a l'elaboració, implementació, supervisió i avaluació dels plans de prevenció i/o repressió de la delinqüència que la mateixa desenvolupi, incloent la possible cooperació entre el sector públic i el privat
  • Recerca i aplicació dels coneixements adquirits a institucions concretes del sistema de justícia penal.
  • Identificació i quantificació de la delinqüència, en funció dels principis bàsics de les recerques socials, dels principis jurídics bàsics i de teories psicològiques.
  • Anàlisi de la realitat delinqüència i construcció de respostes socials i jurídiques, en les nostres actuals societats.

 

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r i 2n curs:

 

Comunicats

    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59