Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Enginyeria Elèctrica

Grau en Enginyeria Elèctrica

Informació

El Graduat en Enginyeria Elèctrica serà un professional capacitat per aplicar les tecnologies específiques del camp de l'enginyeria Elèctrica, també comptarà amb coneixements generals sobre determinades matèries afins als seus àmbits competencials. Així, l'Enginyer Elèctric al nostre país ha d'incorporar i assumir com pròpies, els tres camps tradicionals: referits als circuits elèctrics, a les màquines elèctriques i als sistemes elèctrics i al menys altres dos como són l'electrònica (principalment l'electrònica de potència) i el control. A més, como graduats d'aquesta Universitat, seran capaços de realitzar: Projectes d'instal·lacions elèctriques, Operacions i supervisions de centrals, xarxes i plantes industrials, Enginyeria de manteniment d'instal·lacions elèctriques, Mesura, assaig i certificacions d'equips i components.

L'Enginyer Elèctric és un graduat universitari amb sòlida formació en matemàtica, física, i informàtica. Coneix els fenòmens físics que interven en els sistemes elèctrics, ja siguin estàtics o dinàmics, podent efectuar la seva modelització matemàtica quantificant els paràmetres implicats aconseguint millorar els components o processos existents, solucionar problemes que sorgeixen en el seu desenvolupament i generar nous processos, mètodes o components que tendeixin a satisfer les demandes de les necessitats de l'home.


 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r curs:

Pràctiques presencials al centre

A mesura que es convoquin les pràctiques s'habilitarà l'espai de cada una de les assignatures amb pràctiques: Consulta aquest enllaç

    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59