Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials

Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials

Informació

Alguns dels objectius del títol de Graduat o Graduada en Enginyeria en Tecnologies Industrials són:

  • Adquirir coneixements en l'àmbit d'Enginyeria Industrial, que si bé es recolzen en llibres de text avançats, també inclouen alguns aspectes que impliquen coneixements procedents de l'avantguarda d'aquest camp d'estudi.
  • Aplicar aquests coneixements a l'exercici professional i posseir les competències que solen demostrar-se per mitjà de l'elaboració i defensa d'arguments i resolució de problemes dins d'aquesta àrea d'estudi.
  • Tenir la capacitat de reunir i interpretar dades rellevants per emetre judicis que incloguin una reflexió sobre temes rellevants d'índole social, científica o ètica.
  • Capacitat per transmetre informació, idees, problemes i solucions a un públic tant especialitzat com no  especialitzat.
  • Desenvolupar aquelles habilitats d'aprenentatge necessàries per emprendre estudis posteriors amb un alt grau d'autonomia.

 

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r curs:

 

Pràctiques presencials al centre

A mesura que es convoquin les pràctiques s'habilitarà l'espai de cada una de les assignatures amb pràctiques: Consulta aquest enllaç

 

    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59