Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Enginyeria Mecànica

Grau en Enginyeria Mecànica

Informació

L'objectiu general del títol de Graduat o Graduada en Enginyeria Mecànica és formar titulats preparats  específicament per dur a terme l'anàlisi, disseny, desenvolupament i fabricació de màquines, motors, mecanismes i sistemes mecànics, la qual cosa implica que han de ser capaços d'entendre un ampli espectre de fenòmens físics, desenvolupar habilitats creatives en disseny tecnològic així com habilitats analítiques i de resolució de problemes amb la finalitat de poder aplicar els coneixements adquirits. A més, els Enginyers Mecànics actuals han de desenvolupar la seva activitat tenint en compte, en molts casos, la repercussió econòmica i l'impacte  mediambiental de la seva activitat i no només els aspectes tècnics de la mateixa, per la qual cosa també hauran de posseir coneixements en aquests àmbits.

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r curs:

 

Pràctiques presencials al centre

A mesura que es convoquin les pràctiques s'habilitarà l'espai de cada una de les assignatures amb pràctiques: Consulta aquest enllaç

 

 

    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59