Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Física

Grau en Física

Informació

L'objectiu del Grau en Física és capacitar per a l'enteniment i estudi de les lleis que governen els fenòmens naturals; instruir en el treball de laboratori, ensenyant a experimentar, obtenir, comparar i interpretar dades; dotar al futur graduat de les estratègies de raonament i de les habilitats matemàtiques i de modelatge necessaris per a l'anàlisi dels fenòmens en molt diverses àrees de la Física o en altres àrees de caràcter interdisciplinari.
En altres paraules, és objectiu d'aquesta titulació formar un graduat versàtil amb una qualificació professional oberta i flexible, amb possibilitat d'ocupar llocs de treball d'espectre cada vegada més ampli en oportunitats laborals.

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r curs:

Pràctiques

En les titulacions impartides per la Facultat de Ciències existeixen assignatures que porten associades pràctiques presencials. Quan aquestes pràctiques corresponen a assignatures de 1r i 2n curs dels graus, es realitzen en el Centre Associat en el qual l'estudiant està matriculat.

El centre de la UNED província de Barcelona, no ofereix pràctiques de les assignatures de 3r i 4t curs dels graus. Els estudiants han de seguir les indicacions de l'equip docent corresponent. Consulta  la informació sobre la  borsa de viatge pels desplaçaments en concepte de realització de pràctiques.

Consulta la proposta de calendari de pràctiques de laboratori per al curs 18-19

A mesura que es convoquin les pràctiques, s'habilitarà l'espai de cadascuna de les assignatures que es detallen a continuació, i al mateix temps el centre enviarà un correu electrònic a tots els estudiants matriculats, mentrestant les pràctiques estan pendents de convocatòria. Per tal de poder assitir a les pràctiques, l’estudiant s’haurà d’inscriure a: http://practicas.uned.es

Pràctiques presencials al centre Total hores pràctiques
Segon quadrimestre
61041102 Tècniques experimentals I (primer curs) aprox. 40 h
61042099 Tècniques experimentals II (segon curs) aprox. 40 h
Consulta  el procediment de les pràctiques en el centre: informació general (pdf)
Lloc de realització de les pràctiques: laboratori del centre de Barcelona
Consulta la relació total d'assignatures amb pràctiques presencials del grau en Física

MOLT IMPORTANT: Comunicació amb el centre

La web del Centre i el correu electrònic són les eines de comunicació entre el centre i l'estudiant.

El correu electrònic que utilitzem per comunicar-nos amb l'estudiant és el que la UNED proporciona al matricular-se. Per accedir-hi és necessari entrar al Campus UNED amb l'identificador i la clau de la matrícula.

Recomanem a tots els estudiants que us activeu el correu electrònic de la UNED perquè és on la universitat i el Centre enviarà comunicacions i informacions sobre tutories i les seves incidències, sobre els cursos virtuals, avisos de notes i altres comunicats institucionals.

Important: activar-se el correu electrònic. Si voleu saber com fer-ho, i a més, voleu redirigir-vos els correus al vostre e-mail habitual consulteu aquestes instruccions o tutorial    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59