Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Història de l'Art

Grau en Història de l'Art

Informació

Els objectius del Grau en Història de l'Art són proporcionar a l'estudiant coneixements racionals i crítics de la producció artística al llarg de la Història i de la seva manifestació en diferents cultures i a través dels diversos llenguatges artístics i garantir que posseeix i comprèn coneixements d'Història de l'Art a un nivell que, si bé es recolza en llibres de text avançats, inclou també aspectes que impliquen coneixements procedents de l'avantguarda del seu camp d'estudi.

Preparar a l'estudiant en una formació específica en diferents camps, funcions i activitats pròpies de l'historiador de l'art. I capacitar a l'estudiant per a la pràctica professional que cobreixi les diferents demandes socials, especialment aquelles relacionades amb el mercat laboral, de manera que rebi el ple reconeixement de les seves competències professionals.

 

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r, 2n i 3r curs (les tutories de 3r curs només s'ofereixen a Barcelona-NouBarris):

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59