Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants 2. Graus Grau en Química

Grau en Química

Informació

La Química pot ser definida com la ciència que estudia sistemàticament la composició, propietats i reactivitat de la matèria a nivell atòmic i molecular. Es tracta d'una ciència de gran amplitud que comprèn des del món  submicroscópic dels àtoms i les molècules fins a l'àmbit dels materials que utilitzem correntment. És, a més, una ciència experimental, que té per objecte proporcionar una formació bàsica en la concepció, el disseny, el funcionament i les aplicacions de processos, equips, productes i materials relacionats amb la indústria química, alimentària i altres indústries de processos, i amb l'enginyeria ambiental, seguretat industrial i biotecnologia.

Horaris de tutories

Us recomanem que consulteu les possibles incidències de tutories a la web d'horaris: akademosweb. Caldrà que inicieu sessió en UNED.es amb la vostra clau d'accés personal.

Horaris de tutories de 1r:

 

Pràctiques

En les titulacions impartides per la Facultat de Ciències existeixen assignatures que porten associades pràctiques presencials. Quan aquestes pràctiques corresponen a assignatures de 1r i 2n curs dels graus, es realitzen en el Centre Associat en el qual l'estudiant està matriculat.

El centre de la UNED província de Barcelona, no ofereix pràctiques de les assignatures de 3r i 4t curs dels graus. Els estudiants han de seguir les indicacions de l'equip docent corresponent. Consulta  la informació sobre la  borsa de viatge pels desplaçaments en concepte de realització de pràctiques.

Consulta la proposta de calendari de pràctiques de laboratori per al curs 18-19

A mesura que es convoquin les pràctiques, s'habilitarà l'espai de cadascuna de les assignatures que es detallen a continuació, i al mateix temps el centre enviarà un correu electrònic a tots els estudiants matriculats, mentrestant les pràctiques estan pendents de convocatòria. Per tal de poder assistir a les pràctiques, l’estudiant s’haurà d’inscriure a: http://practicas.uned.es


Assignatures amb pràctiques presencials al centre
Total hores de pràctiques
Primer quadrimestre
61031109 Geologia 8 h
Segon quadrimestre
61031090 Operacions bàsiques en el laboratori de química 40 h. aprox.
61032103 Introducció a l'experimentació en química inorgànica i química orgànica 40 h. aprox.
6103211- Introducció a l'experimentació en química física i química analítica 40 h. aprox.
Consulta  el procediment de les pràctiques en el centre: informació general (pdf)


Consulta la relació total d'assignatures del grau en química  amb pràctiques presencials

MOLT IMPORTANT: Comunicació amb el centre

La web del Centre i el correu electrònic són les eines de comunicació entre el centre i l'estudiant.

El correu electrònic que utilitzem per comunicar-nos amb l'estudiant és el que la UNED proporciona al matricular-se. Per accedir-hi és necessari entrar al Campus UNED amb l'identificador i la clau de la matrícula.

Recomanem a tots els estudiants que us activeu el correu electrònic de la UNED perquè és on la universitat i el Centre enviarà comunicacions i informacions sobre tutories i les seves incidències, sobre els cursos virtuals, avisos de notes i altres comunicats institucionals.

Important: activar-se el correu electrònic. Si voleu saber com fer-ho, i a més, voleu redirigir-vos els correus al vostre e-mail habitual consulteu aquestes instruccions o tutorial

    Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59