Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants Exàmens de Gener - Febrer

Exàmens de Gener - Febrer

Consulta algunes orientacions pels exàmens

Del 21 al 25 de gener i del 4 al 8 de febrer se celebren les Primeres Proves Presencials per a les titulacions de Grau i Màsters.

Si ets estudiant de Grau tens dues setmanes per poder escollir el dia que millor et convingui per examinar-te. No cal comunicar al Centre el dia que escolleixis per presentar-te.

En la setmana del 21 al 25 de gener també es realitzen els exàmens  de la Prova d'Avaluació Contínua d'Accés per a majors de 25 i 45 anys

Abans de fer els exàmens consulta:

 1. Lloc on has de fer els exàmens
 2. Calendari d'exàmens
 3. Models d'exàmens
 4. Com examinar-te d'un grau
 5. Com examinar-te d'un màster

Pel dia de l'examen:

 • Porta la següent documentació:
 1. DNI o NIE o passaport o carnet de conduir
 2. Carnet d'estudiant de la UNED (si encara no tens el carnet d'estudiant consulta aquest enllaç)
 • Arribar mitja hora abans de l'inici de les proves (art. 36 del Reglament de les Proves Presencials: "Los estudiantes acudirán al lugar donde se desarrollen los exámenes, al menos media hora antes de la hora señalada para el comienzo, provistos del correspondiente documento oficial de identidad y carné que acredite estar matriculado en la UNED. Estos documentos deberán permanecer sobre la mesa del estudiante durante todo el examen.")
 • En cas de que necessitis un certificat d'assistència s'ha de sol·licitar al Tribunal en el moment d'entregar l'examen i només tindrà validesa a efectes laborals. (Si oblides demanar-lo consulta aquest enllaç)

 

Un cop fets els exàmens:

  Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59