Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants Infomació general Com s'estudia a la UNED

Com s'estudia a la UNED

Consulta algunes indicacions per trobar la informació més important per estudiar a la UNED.

Comunicació amb el centre

La web del Centre i el correu electrònic són les eines de comunicació entre el centre i l'estudiant.

També és una via de comunicació molt important el Campus UNED, l'espai virtual de la UNED que et proporciona diversos serveis telemàtics personalitzats (Secretaria virtual, accés als cursos virtuals, correu electrònic, consulta de notes ..). Especialment et recomanem que t'activis el correu electrònic de la UNED perquè és des d'on la universitat t'enviarà informacions sobre els cursos virtuals, informació de la programació de teleUned, avisos de notes i altres comunicats institucionals.
Si vols saber com activar-te el correu electrònic i com reenviar-te els correus al teu e-mail habitual consulta aquest enllaç

On trobo informació per començar a estudiar?

Tota la informació necessària per a la teva activitat es troba a la nostra pàgina web.

A l'apartat Estudiants, clicant a la teva titulació, trobaràs enllaços a la web de la facultat, al pla d'estudis, a la guia d'estudis de les assignatures, informació sobre reconeixements de crèdits i altres informacions que poden ser del teu interès.

És molt important que consultis i tinguis sempre a mà la guia d'estudis de cada assignatura de las que t'has matriculat. Aquesta guia la pots consultar a la pàgina web

També et recomanem que et baixis la guia d'estudi que trobaràs dins del curs virtual de cada assignatura. Aquesta guia és més amplia que la pública que apareix al web. Consta de dos parts una amb informació general de l'assignatura com: la Presentació i contextualització de l'assignatura, Coneixements previs recomanats, Resultats d'aprenentatge, Continguts de l'assignatura, Equip docent, Metodologia, Bibliografia bàsica i Complementària, Recursos de recolzament a l'Estudi, Tutorització i Seguiment d'avaluació de l'aprenentatge. L'altra part de la guia consta d'informació del Pla de Treball i orientacions per dur-lo a terme. Aquesta part és només per als estudiants matriculats a l'assignatura i consta de: Pla de treball i Cronograma, Orientacions per a l'estudi dels temes, Orientacions per realitzar el pla d'activitats i Glossari.

Dins l'apartat Estudiants també trobaràs enllaços per conèixer: horaris de tutories; informació de pràctiques; models d'exàmens d'altres anys, els calendaris d'exàmens; cóm fer alguns tràmits administratius i els diferents models de sol·licituds per fer-los.

Dins l'apartat Biblioteca podreu accedir als serveis en línia. En donar-vos d'alta (presencialment) se us facilitarà un *PIN* per poder fer totes les gestions des d'Internet, sense necessitat de desplaçar-vos: consultar el catàleg, reservar documents, renovar els préstecs ,consultar la fitxa de préstecs, i teniu també un enllaç directe a cadascuna de les biblioteques.

Pel que fa als llibres, aquí pots consultar on pots trobar el material didàctic.

Si es tracta de proves d'avaluació a distància, pots baixar-te-les a través dels cursos virtuals.

Quins altres suports tinc per estudiar?

Tutories presencials

Tens al teu abast professors tutors que t'acompanyen en l'aprenentatge, aclarint dubtes i consultes.

Consulta l'oferta del servei de tutories de cada centre aquí

 

Tutories telemàtiques Aules AVIP

L'AVIP és una eina docent que permet donar suport tecnològic a les tutories presencials, així que des de qualsevol punt amb accés a Internet els usuaris poden accedir a les tutories tant en directe com en diferit.

Amplia la informació en aquest enllaç

 

Cursos Virtuals

Un dels serveis que pots trobar a Campus UNED és l'accés als cursos virtuals on hi pots trobar informacions bàsiques per a la preparació de les assignatures i espais de comunicació amb els companys i docents.

Guia breu de com accedir als cursos virtuals (ALF)

Pots trobar informació més detallada sobre els Cursos virtuals de Graus i CAD aquí

Respecte als Graus et poden ajudar les preguntes freqüents

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59