Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants PLA D'ACOLLIDA *CURSOS ZERO (o d'anivellament)

*CURSOS ZERO (o d'anivellament)

Cursos pensats per a reforçar i actualitzar els coneixements bàsics necessaris en algunes assignatures de Grau (Matemàtiques, Física, Química, Estadística, Economia, Biologia i Comentari de Text)

Són cursos pensats per a reforçar i actualitzar els coneixements bàsics ja estudiats en la Formació Professional i en el Batxillerat i que són indispensables per a seguir amb normalitat algunes assignatures del grau on es vol matricular.


Molt apropiats, tant pels alumnes de nou ingrés, com per alumnes ja matriculats, que ja fa temps que vàreu fer aquests estudis i que ara us els trobeu de nou.

Els Cursos Zero començaran a l'octubre i les inscripcions s'obriran a principis de setembre. Si estàs interessat/da en rebre informació quan s'obrin les inscripcions d'aquests cursos, envia un mail a suportestudiant@barcelona.uned.es i et mantindrem informat/da.

Cursos previstos per al mes d'octubre:

Comentari de Text

El Comentari de text és un exercici molt habitual en exàmens i proves d'avaluació a distància de moltes assignatures de Grau. Amb aquest curs, no solament aprendràs les pautes necessàries per elaborar un comentari de text, també milloraràs altres habilitats bàsiques d'estudi:
- relació d'idees i conceptes
- capacitat d'anàlisi i de síntesi
- capacitat d'aplicar coneixements ja adquirits
- capacitat d'argumentació

Dirigit a tots els alumnes i futurs alumnes de Grau.
Especialment recomanable per a alumnes dels Graus de les Àrees de Coneixement:
- Arts i Humanitats (Antropologia Social i Cultural, Filosofia, Geografia i Història, Història de l'Art, Llengua i Literatura Espanyola i Estudis Anglesos).
- Ciències Socials i Jurídiques (Ciència Política i de l'Administració, Sociologia,Administració i direcció d'empreses, Economia, Turisme,Dret, Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques,Treball Social, Educació Social i Pedagogia).

Matemàtiques (nivell 1)

Dirigit a alumnes amb pocs coneixements de Matemàtiques.

Matemàtiques (nivell 2)

Dirigit a alumnes que vulguin matricular-se en Graus de Ciències, Enginyeries, Ade o Economia i ja tinguin uns coneixements bàsics.

Requisits previs: Coneixements d'aritmètica (nombres naturals, enters, racionals i reals). Coneixements d'equacions de primer grau i sistemes de dues equacions de primer grau.

Matemàtiques (nivell 3)

Dirigit a alumnes que vulguin matricular-se en Graus de Ciències, Enginyeries, Ade o Economia i ja tinguin uns coneixements avançats o que ja van realitzar el curs 0 de Matemàtiques (nivell 2).

Requisits previs: Coneixements d'aritmètica (nombres naturals, enters, racionals i reals): operacions. Trigonometria bàsica. Polinomis: operacions. Fraccions algebráicas: operacions. Equacions algebráicas. Funcions d'una variable: concepte de funció, operacions entre funcions, composició de funcions. Funcions elementals: funcions potencials, exponencials, logarítmiques, trigonomètriques.

Estadística

Dirigit a alumnes amb matèries específiques d'Estadística. Alumnes dels Graus de Psicologia, Ade, Economia, Ciència Política, Educació Social,Pedagogia, Treball Social, Turisme, Ciències Ambientals,Matemàtiques, Química...

Biologia

Dirigit a alumnes amb matèries específiques de Biologia. Alumnes dels Graus de Ciències Ambientals, Física, Química i Psicologia.

Física

Dirigit a alumnes amb matèries específiques de Física. Alumnes dels Graus de Ciències Ambientals, Física, Química, Enginyeries Industrials i Enginyeries Informàtiques.

Química

Dirigit a alumnes amb matèries específiques de Química. Alumnes dels Graus de Ciències Ambientals, Física, Química i Enginyeries Industrials.

Economia

Dirigit a alumnes amb matèries específiques d'Economia. Alumnes dels Graus de Ade, Economia, Turisme, Dret, Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, Treball Social, Ciència Política, Sociologia i Antropologia.

 

Nombre mínim de matriculats per iniciar qualsevol dels cursos: 15
1 crèdit ECTS per cada curs superat (en tràmit)

 

Devolució de l'import de la inscripció: es farà la devolució de l'import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altra tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.

 


arxivat sota:

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59