Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Estudiants PLA D'ACOLLIDA *6/11/2018_Curs Zero Matemàtiques (nivell 3 - avançat)

*6/11/2018_Curs Zero Matemàtiques (nivell 3 - avançat)

Dirigit a alumnes amb matèries específiques de Matemàtiques. Alumnes matriculats en Graus de Ciències, Enginyeries, Ade o Economia i ja tinguin uns coneixements avançats o han realitzat el curs 0 de Matemàtiques (nivell 2).

Són cursos pensats per a reforçar i actualitzar els coneixements bàsics ja estudiats en la Formació Professional i en el Batxillerat i que són indispensables per a seguir amb normalitat algunes assignatures del grau on es vol matricular.


Molt apropiats, tant pels alumnes de nou ingrés, com per alumnes ja matriculats, que ja fa temps que vàreu fer aquests estudis i que ara us els trobeu de nou.

Matemàtiques (nivell 3)

6, 8, 13 i 15 de novembre de 18:00 a 21:00h

Preu: 45€

Centre: Barcelona

Més informació i inscripcions

Dirigit a alumnes que vulguin matricular-se en Graus de Ciències, Enginyeries, Ade o Economia i ja tinguin uns coneixements avançats o que ja van realitzar el curs 0 de Matemàtiques (nivell 2).

Requisits previs: Coneixements d'aritmètica (nombres naturals, enters, racionals i reals): operacions. Trigonometria bàsica. Polinomis: operacions. Fraccions algebráicas: operacions. Equacions algebráicas. Funcions d'una variable: concepte de funció, operacions entre funcions, composició de funcions. Funcions elementals:

 

Nombre mínim de matriculats per iniciar qualsevol dels cursos: 15
1 crèdit ECTS per cada curs superat (en tràmit)

 

Devolució de l'import de la inscripció: es farà la devolució de l'import per motius imputables al Consorci, per manca de matrícula, i per a qualsevol altra tipus de devolució caldrà presentar la petició degudament justificada.

 


arxivat sota:

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59