Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Admissió i Matrícula

Admissió i Matrícula

Consulta la informació del període d'admissió i matrícula pel curs acadèmic 2017-2018

Admissió

El període d'admissió estarà obert del 15 de juny al 13 de novembre de 2017

Només cal sol·licitar l'admissió si has de traslladar l'expedient acadèmic des d'una altra universitat, és a dir, si accedeixes directament de selectivitat, estudis parcials universitaris, si tens l'accés per a majors de 25, 40 o 45 anys o si vols fer simultaneïtat d'estudis.

Si ets estudiant de la UNED no cal demanar admissió per traslladar el teu expedient o fer simultaneïtat d'estudis entre les nostres Facultats o Escoles.

Com es sol·licita?

L'admissió es fa a través d'Internet, mitjançant l'imprès electrònic disponible en la pàgina web www.uned.es .
Has d'omplir el formulari de sol·licitud amb les teves dades personals i acadèmiques sol·licitades , verificar les dades i clicar per enviar el formulari.
Un cop enviat el formulari pots imprimir o guardar la carta d'admissió.

 

Matrícula

Pots fer la matrícula:

dels Graus : del 10 de juliol al 13 de novembre de 2017 (Aquest període serà suspès de l'1 al 15 d'agost , ambdós inclosos, per tancament de l'activitat de vacances d'estiu)

del CAD de 25 i 45 anys :  del 10 de juliol al 13 de novembre de 2017. (Aquest període serà suspès de l'1 al 15 d'agost , ambdós inclosos, per tancament de l'activitat de vacances d'estiu) (Com fer la matrícula)

ATENCIÓ MODIFICACIÓ DE MATRÍCULA: Aquest curs acadèmic, un cop validat l'esborrany, només es disposarà d'una oportunitat per canviar assignatures i sempre que no impliqui una variació negativa de l'import pel que fa a la primera liquidació econòmica.

ANUL·LACIÓ DE MATRÍCULA: Un cop validat l'esborrany no hi ha la possibilitat de poder anul·lar la matrícula.

Segon termini de matrícula per als estudis de Grau curs 2017-2018

Es podrà obrir un segon termini de matrícula  de l'1 de febrer al 8 de març de 2018 d'acord amb les condicions i requisits establerts en la convocatòria corresponent aprovada per Consell de Govern

Matrícula per la prova lliure d'accés per a majors de 25 i 45 anys en el curs acadèmic 2017-2018: de l'1 al 15 de febrer de 2018.

Accés a la Matrícula per Internet

Pots ampliar la Informació de la UNED a: www.uned.es

Pots consultar els preus de matrícula d'aquest curs

Consulta informació de beques

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59