Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Admissió i Matrícula Pagament

Pagament

Pots fer pagament únic o fraccionat en quatre vegades. Consulta la informació.

Modalitat de pagament:

  • Pagament únic. L'estudiant  que es matriculi com a mínim de 54 crèdits se li descomptarà a la seva liquidació l'equivalent a un 5% de la quantitat que li correspongui abonar, en concepte de preus públics per serveis acadèmics, un cop fets els descomptes que li puguin correspondre.
  • Pagament fraccionat en 4 terminis. Aquesta opció només permet la domiciliació del pagament sempre que l'import de la matrícula no sigui inferior als 180€. Els rebuts es carregaran quan es rebi l'autorització del pagament, el 40% de l'import corresponent a preus públics, més les taxes i assegurança escolar. El 28 d'octubre el 20% de l'import corresponent als preus públics, el 28 de novembre l'altra 20% i el 28 de desembre la resta. Aquesta opció no estarà disponible en el període de matrícula de febrer. En el cas de que hi hagi vençut el termini d'un dels rebuts i no s'hagi abonat, l'import s'haurà  d'abonar amb targeta o directament al banc.

Formes de pagament:

  • A finestreta  en metàl·lic. El pagament es pot fer a qualsevol de les oficines de les entitats bancàries col·laboradores. L'estudiant disposa de 15 dies naturals des de la validació de l'esborrany de la matrícula per fer efectiu el pagament. Si no el realitza en aquest termini, se li requerirà donant-li un nou termini i si finalitzat aquest no es fa el pagament es procedirà a l'anul·lació definitiva de matrícula.
  • Amb targeta de crèdit. L'estudiant pot realitzar l'operació en el mateix moment del registre de la sol·licitud. Si per qualsevol raó s'interromp aquest procés, disposa de 15 dies naturals a partir de la validació de l'esborrany per fer efectiu el pagament. Si no es realitza en aquest termini, es procedirà a l'anul·lació definitiva de la matrícula.
  • Domiciliació, fraccionat o no. L'estudiant ha de presentar  l'ordre SEPA en el termini de 15 dies naturals comptats a partir de la validació de l'esborrany. Si no ho realitza en aquest període es procedirà a l'anul·lació definitiva de la matrícula.

 

Consulta els preus

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59