Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Qui som

Qui som

Un resum de la nostra història

El Centre Associat a la UNED de la província de Barcelona (anterioment Centre Associat a la UNED de Terrassa), es va crear l'any 1990 fruit d'una iniciativa de l'ajuntament egarenc. Per a la seva posada en funcionament es va crear un consorci universitari constituït per l'Ajuntament de Terrassa i la UNED, que era l'estructura legal que donava cobertura al centre.

Ja des dels seus inicis el Centre va comptar amb la complicitat d'altres ajuntaments que també volien oferir un servei universitari als seus ciutadans. En el curs 92/93 s'inaugura la seu de Santa Coloma de Gramenet, en el 93/94 s'inauguren les seus de Cornellà i Canet de Mar, el 98/99 la seu de la Maternitat de Barcelona, el 2002/03 la seu de Sant Boi de Llobregat i el 2005/06 l'aula de Montmeló.

Al llarg de l'any 2012, el consorci universitari que regeix el centre modifica els seus estatuts i incorpora com a patrons els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet i Sant Boi de Llobregat. És en aquest moment que el centre canvia el seu nom pel de Centre Associat a la UNED de la província de Barcelona.

El juliol d'aquest mateix any s'inaugura la nova seu de la UNED a Barcelona, que passa a ser la seu de referència del centre.

A finals del curs 2013/14 s'acorda el tancament de la seu de la Maternitat.

El Centre Associat a la UNED de la província de Barcelona te seus a:

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59