Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals
This is EstateLite Plone Theme
Esteu aquí: Inici Qui som Entitats col·laboradores

Entitats col·laboradores

Aquí pots consultar les activitats i noticies que ens fan arribar les nostres entitats col·laboradores.

29/05/2018_Sessió d'investigació: Delictes d'odi i discriminació: agressors i víctimes

Consulta la informació de la Sessió d'investigació: Delictes d'odi i discriminació: agressors i víctimes que organitza el Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya

En aquesta Sessió es presenten els resultats de dues recerques que van rebre el suport del CEJFE en la convocatòria pública de beques a la recerca de l’any 2017.
La primera investigació fa un recull exhaustiu de grups violents que actuen al nostre entorn i aporta moltes dades externes i internes de cada grup, des de la ideologia que els impregna, fins a les formes de vestir, les simbologies, els llenguatges, la música, etc. L’objectiu és descriptiu i pot ajudar el lector a reconèixer i a començar a entendre el seu funcionament, des d’una aproximació molt eclèctica al fenomen.
La segona recerca se centra en l’àmbit de la justícia juvenil, i s’analitzen els perfils dels infractors i el de les víctimes de delictes d’odi i discriminació. S’estudien els fets denunciats entre l’any 2014 i 2017 en els quals estaven implicats menors d’edat. Es fa un retrat tant de les característiques de l’infractor com de la víctima, de la vulnerabilitat de qui pateix aquest tipus de delicte i de com els afecta, de les característiques que presenten aquests tipus de comportaments d’odi, de les tècniques d’afrontament i de com és la intervenció professional en el marc de la justícia juvenil.

Consulta el programa

02/07/2018_ 7è Curs: L'Escola Inclusiva: Eines Mètodes i Recursos Pràctics

La Fundació ASPASIM organitza el 7è curs de l'escola inclusiva: Eines mètodes i recursos pràctics.

Del 2 al 5 de juliol, la Fundació ASPASIM organitza un curs d'escola inclusiva. Si esteu interessats/des podeu ampliar la informació a la pàgina web de la Fundació.

*Campanya Donació de Sang UNED Barcelona

Salva vides

El Centre de la  UNED Província de Barcelona, vol col·laborar amb el Banc de Sang a l'Hospital de Sant Pau per salvar vides.

Dóna Sang:

Si ets de la UNED i vols participar, reserva hora per a la teva donació a:

https://www.latevadonacio.bst.cat/Tsd/

Del 28 de maig al 2 de juny i del 4 al 9 de juny.

Lloc:

Antic Hospital. Pavelló Convent num. 11, Sant Antoni M. Claret, 16708025 Barcelona

Sorteig:

Sortejarem una inscripció a un curs a la fresca entre tots els donants. Podràs triar el que més t'interessi.

Avinguda de Rio de Janeiro, 56-58, 08016-Barcelona, Telèfon 93 396 80 59