Select Page
Cloenda del curs acadèmic 2023-2024: Presentació Curs 24-25 i Inauguració de l’exposició SER SÈNIOR

Cloenda del curs acadèmic 2023-2024: Presentació Curs 24-25 i Inauguració de l’exposició SER SÈNIOR

Ahir dijous 26 de juny de 2024 al Centre d’Art municipal de Can Castells de Sant Boi de Llobregat es va realitzar l’acte presentació de les assignatures del 1r quadrimestre del Programa UNED Sènior del proper curs 24-25 i la inauguració de l’exposició “SER SÈNIOR”.

L’acte va estar co-presentat per la Coordinadora d’UNED de Sant Boi, Vanessa Martín, i pel Coordinador de la UNED Sènior a Sant Boi, Humbert Ruiz. Els parlaments oficials van anar a càrrec del Gerent del Consorci, Isidre Sierra i per l’alcaldessa de Sant Boi i Presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluisa Moret.

La presentació de les assignatures va ser conduïda per Humbert Ruiz i amb intervenció dels tutors i tutores encarregades d’impartir el nou temari. Les temàtiques anaven des del viatge artístic a la Itàlia del Renaixement i el Barroc fins les teories de justícia per repensar el sistema (una introducció a la filosofia política).

Van assistir unes 50 persones a la presentació i posteriorment es va fer la inauguració de l’exposició.

L’exposició és el treball realitzat pels alumnes del curs de fotografia amb mòbil i que han plasmat una part del seu treball amb un conjunt de fotografies que estaran exposades al centre d’art municipal fins a finals d’agost.

L’alcaldessa, Moret, va ressaltar la força de les aliances per seguir avançant en la formació i compartir coneixement entre tots els extractes de la societat. Va felicitar a tots els components del projecte d’UNED Sant Boi per l’èxit de matrícula i participació.